top of page

EVEN KENNISMAKEN

Hi, ik ben Stefano. Geboren en opgegroeid in Den Haag, met Nederlands/Kaapverdische roots.

 

Mijn reis als zelfstandig ondernemer en fysiotherapeut begon toen ik vanaf mijn 16e steeds meer in de sportschool te vinden was. Ik voelde me energieker worden en steeds meer in contact komen met mijn lichaam. Mentaal gezien bracht het me ook veel: ik voelde de rust, kracht en het zelfvertrouwen met de week groeien. Sindsdien ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in het menselijk lichaam. Als fanatiek sporter help ik daarom graag anderen ook weer lekker in hun lichaam te zitten.

In 2013 ben ik gestart met de studie Fysiotherapie in Leiden en inmiddels 6 jaar werkzaam als Fysiotherapeut. Ik heb gevoetbald bij HV CV Quick en ben gestopt na een blessure. Daarna heb ik 5 seizoenen als fysiotherapeut bij de jeugdopleiding van ADO Den Haag spelers verzorgt, een heel leuke en leerzame periode. Met ook twaalf jaar ervaring in de fitness en vijf jaar bokservaring heb ik inmiddels veel kennis en tools opgebouwd om anderen te kunnen helpen met bewegen. Door mindfulness en yoga heb ik geleerd hoezeer de fysieke en mentale aspecten samenhangen en béide belangrijk zijn om lekker in je vel te zitten. Als ik niet aan het sporten ben kun je me daarom buiten vinden: de rust opzoeken op het strand of wandelingen door het bos zijn dingen die ik dagelijks, liefst elke dag doe. 

MIJN FILOSOFIE

DSC00022.jpg

In onze Westerse maatschappij waarin alles steeds sneller gaat en erg gericht is op individualisme is het bijna onmogelijk om niet een keer tegen een fysieke en/of mentale grens aan te lopen. Ik help mensen bij het herkennen van deze persoonlijke grenzen en reik kennis en tools aan om klachten te voorkomen en te behandelen. Meer in beweging komen en soms juist even stilstaan bij wat we voelen. De tijd nemen om de signalen van het lichaam te herkennen.

DSC00768.jpg

MIJN AANPAK

Een goede klik tussen cliënt en therapeut vind ik belangrijk. Een veilige omgeving waarin een luisterend oor, transparantie en een duidelijke behandelplan voorop staan. Zo kan ik jou het beste helpen en boeken we resultaten.

Mijn werkzaamheden zijn zowel hands-on als hands-off. Bij hands-on kun je manuele mobilisaties (specialisatie Mulligan), Dry Needling, massage en Medical/Sport taping verwachten. Bij hands-off gaan we actief revalideren buiten of in de sportschool. 

Ik hanteer een wisseling tussen deze krachten om optimaal herstel te bevorderen. Met als doel de cliënt weer in contact met diens lichaam te brengen. Jouw lichaam is wijzer dan je denkt en hoe fijn is het om weer in je eigen kracht te kunnen staan?

bottom of page