top of page

FYSIO BOKSTRAINING

 (6-10 lessen x 60min)

Ooit al eens de bokshandschoenen aan willen trekken? Of wil je je simpelweg wat fitter voelen? Overweeg dan het Fysio Bokstraining-pakket. Individueel of met iemand samen kun je 6 tot 10 sessies van een uur verwachten, waarin wij op een veilige, verantwoorde manier aan de slag gaan. Ik houd rekening met eventuele blessures en zal je tegelijkertijd motiveren alles uit de kast te halen! Samen bepalen we je doel en gaan we voor een hoger boksniveau.

1 on 1 sessie €70/uur
duo sessie €60/uur p.p.

BLESSURE PREVENTIE TRAINING

 (6 lessen x 60min)

Ben je uitbehandeld maar zou je toch willen weten wat je kunt doen om in de toekomst dezelfde klachten te voorkomen? Kies dan voor het blessurepreventie training pakket. In zes sessies van een uur gaan we samen aan de slag om je in staat te stellen op eigen houtje dezelfde klachten te voorkomen. 

1 on 1 sessie €70/uur
duo sessie €60/uur p.p.

DSC00656.jpg

MINDFUL BEWEGEN

COMING SOON

Soms zit je hoofd vol met gedachten en raak je het overzicht even kwijt. Soms gaat dat ook gepaard met fysieke klachten. Bij deze training help ik je om weer in contact te komen met je lichaam en even uit je hoofd te komen. Daarvoor gaan we samen na wat er van binnen zich af speelt en gaan we tegelijkertijd naar buiten. Met het bos, de duinen en het strand als achtertuin kunnen wij deze sessies goed benutten om de drukte even te ontsnappen en van je hoofd weer te landen in je lichaam.

DSC00720.jpg

BLESSURE PREVENTIE TRAINING

FYSIHOME 10-WEEKS ONLINE CURSUS 

PLUS: inclusief 3 evaluatiemomenten

Bedrijven die het belangrijk vinden dat hun werknemers gezond kunnen thuiswerken zijn bij Fysihome aan het juiste adres. Wij kijken samen met een bedrijf hoe wij het thuiswerken zo goed mogelijk kunnen inrichten als het gaat om gezondheid. Het 10-weekse online thuiswerk programma en overige producten en diensten ondersteunen jouw bedrijf in een gezonde werkomgeving.

10 weeks programma
€237 incl. BTW

Still beweging.jpg
bottom of page