top of page

Kinderfysiotherapie Den Haag

Kinderen hebben soms extra ondersteuning nodig op het gebied van lichamelijke beweging. Kinderfysiotherapie en de bijbehorende behandelingen helpen om blessures en klachten in de toekomst te verhelpen.

Nodige ervaring

In mijn tijd als fysiotherapeut in de jeugdopleiding van ADO Den Haag heb ik veel ervaring opgedaan. In de vijf jaar dat ik daar heb gewerkt heb ik verschillende klachten en blessures behandeld bij kinderen in alle leeftijdscategorieën. Ik zorg er ook altijd voor dat ik op de hoogte ben van de laatste ontwikkelingen op het gebied van kinderfysiotherapie.

Individuele aanpak

Ik begrijp als kinderfysiotherapeut in Den Haag dat kinderen zich razendsnel ontwikkelen en dat bij elke leeftijd eigen lichaamshoudingen en bewegingen horen. Ik hou hier altijd rekening mee tijdens de behandeling, vooral omdat kinderen in de groei vaak erg dynamisch zijn. Een individuele aanpak voor het kind is een belangrijk onderdeel om hun motorische vaardigheden te verbeteren en te ontwikkelen.

Elke behandeling is uniek

Als kinderfysiotherapeut begrijp ik dat kleine kinderen soms niet goed kunnen aangeven wat er aan de hand is. Als ouder weet je dit van je eigen kind vaak beter en kun je aangeven dat er toch iets aan de hand is met je kind. Tijdens de behandelingen kijk ik naar de behoeften en wensen van het kind en de ouders. Het is belangrijk dat een kind zich veilig voelt als het hier komt voor een diagnose of behandeling. Elke behandeling is uniek, omdat elk kind uniek is. We kijken niet alleen naar de klacht en de leeftijd van het kind, ook zijn of haar persoonlijkheid is van belang. In mijn ogen moeten de behandelingen leuk en uitdagend zijn voor het kind, hierdoor blijft hij of zij gemotiveerd om de oefeningen op de juiste manier uit te voeren.

DSC00891.jpg

Als fysiotherapeut blijft de werking en veerkracht van het menselijk lichaam mij iedere dag weer verwonderen. Ieder mens is anders en verdient daarom een aanpak op maat. Waar ik het voor doe is dat jij weer in je eigen kracht komt te staan en daardoor beweegt naar wat goed voor je is. 

- Stefano

OVER MIJ

DIENSTEN

DSC00356.jpg
DSC00912-min.jpg
DSC00591.jpg

COMING SOON

FYSIO BOKSTRAINING

Op een veilige, verantwoorde wijze boksen? In een set individuele óf duo bokstrainingen, houd ik rekening met eventuele blessures en help je naar een hoger niveau.

MINDFUL BEWEGEN

De buitenlucht in om naar binnen te keren. Wanneer je (onbewust) mentale klachten ervaart kan dit gepaard gaan met fysieke klachten. Bij deze training help ik je om uit je hoofd te komen en weer in contact te komen met je lichaam. 

BLESSURE PREVENTIE TRAINING

Met het blessurepreventie trainingspakket gaan we aan de slag met een op maat gemaakt pakket voor je, dat blessures voorkomt en je op weg helpt te kunnen trainen zónder klachten.

"Meer naar buiten gaan én
naar binnen keren"

TESTIMONIALS

Bij Stefano ben ik sinds 3 jaar onder behandeling voor mijn heup- en rugklachten. Stefano heeft veel kennis van oefeningen die gericht zijn op de plekken waar de pijn zit en is altijd bereid om mee te denken hoe het in te passen valt in je dagelijks leven. Mijn heupklachten zijn door zijn behandelingen en adviezen helemaal verdwenen.
 

- Linsey Schrurs,
Personal Trainer (Eyeboks)

Rekening houdend met mijn sport en ambities geeft Stefano mij passend advies bij klachten. Dankzij zijn kennis, kunde en fijne omgang ervaar ik mijn behandeling als positief, om die reden raadt ik hem daarom ook altijd aan bij mijn mede sporters.

- Robin Pot, Sportcoördinator boksen Den Haag

 Stefano heeft mij geholpen bij klachten door een verkeerde houding. Dit verliep altijd prettig en zeer professioneel. Hij wist altijd snel de reden te achterhalen waar de klacht vandaan kwam en hoe deze te verhelpen was. En nog beter, hoe de klacht te voorkomen. Stefano geeft goede oefeningen mee die thuis prima te doen zijn.

- Esther Hoogland-Vreeburg
Accountant (Bollard Accountants & Belastingadviseurs)

DSC00734.jpg

Neem contact op 

Dank voor je bericht! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

DSC00734.jpg
bottom of page